Tudta Ön, hogy a mozgásszervi betegségekkel küzdő emberek szervezete a legelsavasodottabb?
Netán Ön is evvel küzd?
Tenni óhajt ellene vagy tűr tovább?
Orvosilag akar tenni ellene vagy természete módon?
Ebben a bejegyzésben szó esik bizonyos savasító, tehát igen egészséges ételekről, felsorolás formájában.
Edd magad egészségessé!
Fontos információ, hogy a nyál kémhatása a szervezet általános pH értékét mutatja, míg a vizelet az aktuális értéket.
A legsavasítóbb táplálék a fehér liszt, a fehér cukor és a húsok.
Dr. Simoncini fefedezése alapján pedig már tudjuk, hogy szódabikarbonáttal hatásosan segíthetünk a szervezetünknek.
A legegyszerűbben úgy alkalmazhatjuk, ha egy flakon buborék mentes vízbe teszünk egy kávéskanállal. Az íze csak egy kicsit másabb és ezt hamar meglehet szokni. Ezzel napközben folyamatosan lúgosítjuk a szervezetünket.
Természetesen bölcs dolog emellett kerülni, amennyire csak lehet, a nagyon savasító ételeket.
Igazi XXI. századi segítség szervezetünknek BIYOVIS termékei:
Alka-Line cseppek, Alka-Line Szuperlúgosító kapszula. Illetve a Gyümölcsrost tabletta.
www.biyovis.hu/fobejarat
MIT EHETEK NYUGODTAN?
LÚGOSÍTÓ – ELEKTRONOKBAN GAZDAG – ÉTELEK
AZ ÉTELFÉLÉK ELNEVEZÉSE ÉS HATÁSA A pH-RA
SZÁRAZBABOK HÜVELYESEK
(friss, tehát idei: 90 napnál nem régebbi) szója lecitin
(nem alkoholos!)
száraz szójabab
(de nem sózott, nem pörkölt!) lima-bab (holdbab) száraz fehér-bab szójagranulátum szójabab (mirelit) lencse
szójaliszt
tofu
ITALOK lúgos víz desztillált víz
FŰSZEREK ÍZESÍTŐSZEREK Himalája vagy
Himalája só(1) pirospaprika por, fokhagyma, hagyma, gyömbér, cayenne bors (chili őrlemény) friss fűszernövények, a fűszerek többsége
ZSÍROK, OLAJOK
(csak hidegen sajtolt olajokat vásárolj meg) olívaolaj, lenmagolaj, tengeri halak olaja, ligetszépe olaj, kókuszolaj, avokádó olaj, borágó olaj,
tőkehalmáj-olaj
GYÜMÖLCSÖK meggy, citrom, grapefruit, lime, kókusz, éretlen zöld banán(3)
GABONAFÉLÉK
(friss, tehát idei: 90 napnál nem régebbi) hajdina (dara)
tönkölybúza
quinoa (ejtsd: kinua)
VÖRÖS HÚSOK, SZÁRNYASOK ÉS HALFÉLÉK
TEJ, MAGTEJEK, TEJTERMÉKEK anyatej kecsketej
CSONTHÉJASOK (NEM pörkölt, NEM sózott!) mandula
GUMÓK cékla, zeller, retek, gyömbér fehér- és sárgarépa, torma svéd vagy sárga karórépa
MAGVAK
(NEM pörkölt, NEM sózott!) tökmag köménymag, szezámmag,
édes és római kömény
ÉDESÍTŐSZEREK stevia v. sztevia v. sztívia
(friss vagy szárított levelei, levélből készült őrlemény, illetve por, csepp, tabletta)
cikória
(por a gyökér kivonatából)
ZÖLDSÉGFÉLÉK kelkáposzta petrezselyem uborka, fűfélék, csírák szójacsíra gyermekláncfű tengeri zöldség (de nem algák!) paradicsom, paprika, saláta, brokkoli, zöldbab, káposzta, zeller, sóska, spenót, fokhagyma, hagyma, cikória (endívia), avokádó, okra karfiol, karalábé, zöldborsó, snidling, póréhagyma, kelbimbó, spárga, cukkini , articsóka, rebarbara, fekete nadálytő, vízitorma
Lejegyezte: Földiné Csúcs Mária BIYOVIS Független tanácsadó
Web: www.biyovis.hu/fobejarat
Skype: foldi.tiborne1
Telefon: +36-70-521-6304
Email: bionet58@gmail.com
MSN: mazsola81@citromail.hu
Facebook: Saját oldal:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?ref=profile&id=100000513883794
Facebook: Biyovis oldal: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000513883794#!/pages/BIONET/109198979104490
Facebook: Biyovis csoport:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000513883794#!/group.php?gid=127957643919741
Twitter: http://twitter.com/#!/bionet58
YouTube: http://www.youtube.com/user/bionet58?feature=mhum
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése