Hírlevél

2010. december 15., szerda

Edd magad egészségessé!

Tudta Ön, hogy a mozgásszervi betegségekkel küzdő emberek szervezete a legelsavasodottabb?
Netán Ön is evvel küzd?
Tenni óhajt ellene vagy tűr tovább?
Orvosilag akar tenni ellene vagy természete módon?

Ebben a bejegyzésben szó esik bizonyos savasító, tehát igen egészséges ételekről, felsorolás formájában.
Edd magad egészségessé!

Fontos információ, hogy a nyál kémhatása a szervezet általános pH értékét mutatja, míg a vizelet az aktuális értéket.

A legsavasítóbb táplálék a fehér liszt, a fehér cukor és a húsok.

Dr. Simoncini fefedezése alapján pedig már tudjuk, hogy szódabikarbonáttal hatásosan segíthetünk a szervezetünknek.
A legegyszerűbben úgy alkalmazhatjuk, ha egy flakon buborék mentes vízbe teszünk egy kávéskanállal. Az íze csak egy kicsit másabb és ezt hamar meglehet szokni. Ezzel napközben folyamatosan lúgosítjuk a szervezetünket.
Természetesen bölcs dolog emellett kerülni, amennyire csak lehet, a nagyon savasító ételeket.

Igazi XXI. századi segítség szervezetünknek BIYOVIS termékei:
Alka-Line cseppek, Alka-Line Szuperlúgosító kapszula. Illetve a Gyümölcsrost tabletta.
www.biyovis.hu/fobejarat

MIT EHETEK NYUGODTAN?
LÚGOSÍTÓ – ELEKTRONOKBAN GAZDAG – ÉTELEK
AZ ÉTELFÉLÉK ELNEVEZÉSE ÉS HATÁSA A pH-RA

SZÁRAZBABOK HÜVELYESEK
(friss, tehát idei: 90 napnál nem régebbi) szója lecitin
(nem alkoholos!)
száraz szójabab
(de nem sózott, nem pörkölt!) lima-bab (holdbab) száraz fehér-bab szójagranulátum szójabab (mirelit) lencse
szójaliszt
tofu

ITALOK lúgos víz desztillált víz

FŰSZEREK ÍZESÍTŐSZEREK Himalája vagy
Himalája só(1) pirospaprika por, fokhagyma, hagyma, gyömbér, cayenne bors (chili őrlemény) friss fűszernövények, a fűszerek többsége

ZSÍROK, OLAJOK
(csak hidegen sajtolt olajokat vásárolj meg) olívaolaj, lenmagolaj, tengeri halak olaja, ligetszépe olaj, kókuszolaj, avokádó olaj, borágó olaj,
tőkehalmáj-olaj

GYÜMÖLCSÖK meggy, citrom, grapefruit, lime, kókusz, éretlen zöld banán(3)

GABONAFÉLÉK
(friss, tehát idei: 90 napnál nem régebbi) hajdina (dara)
tönkölybúza
quinoa (ejtsd: kinua)

VÖRÖS HÚSOK, SZÁRNYASOK ÉS HALFÉLÉK

TEJ, MAGTEJEK, TEJTERMÉKEK anyatej kecsketej

CSONTHÉJASOK (NEM pörkölt, NEM sózott!) mandula

GUMÓK cékla, zeller, retek, gyömbér fehér- és sárgarépa, torma svéd vagy sárga karórépa

MAGVAK
(NEM pörkölt, NEM sózott!) tökmag köménymag, szezámmag,
édes és római kömény

ÉDESÍTŐSZEREK stevia v. sztevia v. sztívia
(friss vagy szárított levelei, levélből készült őrlemény, illetve por, csepp, tabletta)
cikória
(por a gyökér kivonatából)

ZÖLDSÉGFÉLÉK kelkáposzta petrezselyem uborka, fűfélék, csírák szójacsíra gyermekláncfű tengeri zöldség (de nem algák!) paradicsom, paprika, saláta, brokkoli, zöldbab, káposzta, zeller, sóska, spenót, fokhagyma, hagyma, cikória (endívia), avokádó, okra karfiol, karalábé, zöldborsó, snidling, póréhagyma, kelbimbó, spárga, cukkini , articsóka, rebarbara, fekete nadálytő, vízitorma

Lejegyezte: Földiné Csúcs Mária BIYOVIS Független tanácsadó

Web: www.biyovis.hu/fobejarat
Skype: foldi.tiborne1
Telefon: +36-70-521-6304
Email: bionet58@gmail.com
MSN: mazsola81@citromail.hu
Facebook: Saját oldal:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?ref=profile&id=100000513883794
Facebook: Biyovis oldal: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000513883794#!/pages/BIONET/109198979104490
Facebook: Biyovis csoport:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000513883794#!/group.php?gid=127957643919741
Twitter: http://twitter.com/#!/bionet58
YouTube: http://www.youtube.com/user/bionet58?feature=mhum

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oldalak