Hírlevél

2011. január 18., kedd

"Amiről a kozmetikai ipar mélyen hallgat"...

"Amiről a kozmetikai ipar mélyen hallgat"...
Ha ezt az infót egy hónappal előbb olvasod, akkor mostanra már fél kilóval kevesebb vegyszert vittél volna be a szervezetedbe…
Tudtad, hogy egy átlagos reggelen az ébredés és az indulás között mennyi káros anyag érintkezik a bőröddel?

Reggel 6 óra 50 perc: egy ébresztőóra felsikít a szobában. Kata álmosan ásítozik és megindul a fürdőszobába. Előkapja fogkeféjét, rábiggyeszt egy adag Natrium Fluorid-os fogkrémet, majd megmossa fogát. Arcmosáshoz markába nyom egy mogyorónyi Sodium Lauryl Sulfate-os arclemosót és beáll a zuhany alá.

6 óra 57 perc: Bőrére önti a szuper kettő az egyben vattacukor illatú Dietanolamine tartalmú kemikáliát és megmossa haját, majd lezuhanyzik egy kis Propylen Glycol-os tusfürdővel. Miután leöblíti testét a szintetikus illatanyagokkal átitatott törölközővel, bedörzsöli vizes bőrébe a fürdőlepedőben meglapuló vegyszereket.

7 óra 7 perc: Kata kávét főz, beleteszi a mesterséges édesítőszert. Amíg a kávé hűl, felöltözik.

7 óra 13 perc: Kata már ruhában áll a tükör előtt és elkezdi sminkelni az arcát: magára ken egy jó adag Polyethylene Glycol-lal tei alapozót, hajára fúj egy kis Dimethycone-t, majd végezetül szintetikus illatanyagokkal beparfümözi magát.

7 óra 30 perc: Kata lehörpinti a már rég kihűlt kávét, bedobja a mosogatógépbe a csészét, majd eltakarítja a foltokat egy antibakteriális törlőkendővel.

7 óra 36 perc Kata kilép az ajtón. A reggeli ébredés óta a bőre brutálisan sok vegyszerrel találkozott - sokkal többel, mint amit itt felsoroltunk. És a Te bőröd hány vegyszerrel érintkezik reggelente? És egész nap?
Vajon Te is öntudatlanul mérgezed magad a testápolás helyett?

Azt már régóta tudjuk, hogy azok vagyunk, amit megeszünk. Ez a bőrünkre is érvényes: azok (is) vagyunk, amit a bőrünkre kenünk. A bőrünk a legnagyobb szervünk, szervezetünk első védelmi vonala.
Legfontosabb funkciója a szervezet külső behatásoktól való védelme. Védelem a kiszáradástól, a hőmérséklettől, a fertőzésektől és a káros anyagoktól. De ahhoz, hogy kellőképpen el tudja látni a funkcióját, Neked is vigyáznod kell rá!
Annak ellenére, hogy a környezetvédelem, a természetes dolgok iránti igény rohanó világunkban is egyre népszerűbb, hajlamosak vagyunk elbagatellizálni olyan dolgokat, mint például hogy mi az, amivel fürdünk.
A lényeg, hogy minél gyorsabban tiszták legyünk. Tényleg ez a lényeg?
Ha olyan kozmetikai termékeket használsz, amit a nagy bevásárlóközpontok polcairól emelsz le, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy több olyan összetevőt is tartalmaz, ami károsíthatja a bőröd és ezáltal az egészséged.
Még a természetesnek mondott kozmetikumokban is általában minimum egy szintetikus összetevőt találhatsz. Hogy mi ebben a pláne?
Tudom, hogy Neked is fontos az egészséged, és szívesen választasz a modern és természetes termékekből a szépség Ipari helyett. Nehéz megállapítanod, hogy valóban 100%-ban természetes-e az a kozmetikum, amit a kezedben tartasz? Ennek egyetlen hatékony módja: ha alaposan elolvasod a termék összetevőjének listáját!
"Oké, de honnan fogom tudni, hogy mi káros a bőrömnek?"
Ebben szeretnék Neked segíteni, ezért összeállítottam a 13+1 legveszélyesebb szintetikus összetevő listáját és azt, hogy miért kellene ezeket messziről elkerülnöd!
Miután elolvasod ezt a cikksorozatot, Téged sem lehet többé átverni a szép csomagolással, a vattacukor illattal és a „szuperselymeslesztőleabőre” ígérettel.
Szeretném mihamarabb elküldeni Neked a "Mindennapi kozmetikumaink 13+1 legveszélyesebb szintetikus összetevője" című cikksorozatunkat, cserébe csak annyit kérek, hogy add meg a neved és az email címed ahová küldhetem.

Biyovis nem gyárt és nem forgalmaz olyan termékeket, amelyek egészségre ártalmas vegyszereket tartalmaznak.
Használja őket bizalommal.
Tekintse meg és vásároljon Most!
www.biyovis.hu/fobejarat

Cleado általános tisztítószer. Lakástól a gépkocsiig.
Otthonában - munkahelyén - vállalkozásában - cégében egyaránt alkalmazhatja.
Vendéglátástól a nehézgép tisztításáig.

Cleado WC fertőtlenítő olaj, amely nem elfedi a szagokat, hanem fertőtleníti a helyiséget, és a keletkezett baktériumokat.

Ön és családja, kisgyermeke mosdásához, hajmosásához, testápolásához használja a BIYOVIS termékeit.
Megtalálja: www.biyovis.hu/fobejarat

Regisztráljon és vásároljon MOST

Így részt vesz a negyedévenként tartott sorsoláson, ahol is értékes nyeremények várnak Önre. Évente egyszer személygépkocsi is gazdára talál.

Másolja a keresőbe a linket.

Kérdése van, az elérhetőségeimen készséggel válaszolok.

Varga-Darabos Andrea honlapjáról átvéve, összeállította: Földiné Csúcs Mária Biyovis független tanácsadó.
Web: www.biyovis.hu/fobejarat
Skype: foldi.tiborne1
Telefon: +36-70-521-6304
Email: bionet58@gmail.com
MSN: mazsola81@citromail.hu
Facebook: Saját oldal:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?ref=profile&id=100000513883794
Facebook: Biyovis oldal: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000513883794#!/pages/BIONET/109198979104490
Facebook: Biyovis csoport:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000513883794#!/group.php?gid=127957643919741
Twitter: http://twitter.com/#!/bionet58
YouTube: http://www.youtube.com/user/bionet58?feature=mhum

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oldalak